kolmapäev, 29. juuni 2011

Koduigatsus

Hakkab läbi saama meie 9 kuuline teel olek. 23. septembril 2010 haarasime Tartus seljakotid ning täna õhtul viskame need suvises ülikoollinnas jälle maha. Ei hakka enam pikka kokuvõtet tegema, sest nende kuude jooksul on juba nii mõnedki lood saanud siia ülesse panna. Kõik nad pole tulnud meistrisule sabast ning vb kirjutaksime juba praegugi mõned neist ümber. Kuid pigem pole nende tähtsus entsüklopeedia väljaandena kui hoopis meie kui kahe noore indiviidi reilsil kogetu ning õpitu ülestähenduses.Loodetavasti oleme siiski midagi ka lugejatele suutnud pakkuda. Aitäh kõikidele blogi jälgijatele. On olnud rõõm teiega oma rännakuid jagada. Tänu teile oleme suutnud reisikirja pidada nii pikalt ning kindlasti parema kvalteediga, kui seda vaid sahtlisse kirjutades.
Seljataga on Malaisia, Singapur, killuke Indoneesiat, suur Austraalia, Tai, Kambodza ning Pariis. Kaasas on veidike enam elutarkust kui varem ning tulevikuks valmidus uutele seiklustele.

Kohtume Eestis!

Kristiin ja Alvar




2 kommentaari:

  1. Rõõm kuulda, et praegu juba kodus olete! Hoidsin teie seiklustel ikka aeg-ajalt blogi vahendusel silma peal ja peab ütlema, et tegite kadedaks! Ja muide, ühel ilusal hommikul Tartus, klõpsutasin niisama ajaviiteks telekanaleid ja sattusin järsku tuttavate nägude peale. Kanaliks oli mingi uudistekanal, täpselt ei mäleta aga võimalik, et see oli euronews vms (kindlasti polnud tegu eesti kanaliga). Ühesõnaga, nägin teid telekast! :D Olin just paar kuud tagasi blogist lugenud, et teid filmiti ja siis niimoodi juhuse tahtel neljanda või viienda juuni hommikul nägingi seda lõiku. Hakka või arvama, et saatus tahab mulle midagi öelda. Igatahes, tere tulemast koju ja ilusat suve! :)

    VastaKustuta
  2. Suur suur aitäh Sulle. Olemegi nüüd õnnelikult Saaremaal ja naudime kodust suve. Naljakas- paljud nägid seda lõiku, aga meie arvasime, et nagunii keegi ei saa teada :D
    Kristiin.

    VastaKustuta